Απίστευτη επιτυχία της Αριστεράς αφού δεν κάηκαν τόσα πολλά όσα το 2009!

 

 

Απίστευτη επιτυχία της Αριστεράς αφού δεν κάηκαν τόσα πολλά όσα το 2009!

        

Ο απίστευτος αυτοπροσδιοριζόμενος αριστερός πρωθυπουργός της απίστευτης αυτοπροσδιοριζόμενης αριστερής κυβέρνησης έκανε μία ακόμη απίστευτη δήλωση αποδεικνύοντας ότι η κατρακύλα και το θράσος αυτών των ανθρώπων, που προσβάλουν κάθε έννοια και αξία της αριστεράς, είναι βαρέλι δίχως πάτο!

Ο θρασύς λοιπόν αυτός άνθρωπος που παριστάνει τον αριστερό πρωθυπουργό και που έγινε πρωθυπουργός κραυγάζοντας ότι θα σκίσει τα μνημόνια και τώρα εκτός του ότι διατηρεί τα παλιά ψηφίζει και νέα μνημόνια το ένα μετά το άλλο, αυτός ο άνθρωπος δήλωσε ότι αποφύγαμε τα χειρότερα αφού το 2009 κάηκαν 150.000 στρέμματα ενώ τώρα κάηκαν μόνο 15.000 στρέμματα, το 2009 δηλαδή ήταν δέκα φορές μεγαλύτερη καταστροφή!

Ο απίστευτος πρωθυπουργός δεν απέφυγε να χρεώσει την καταστροφή στη μορφολογία του εδάφους και τις καιρικές συνθήκες για να πει πως οι άνεμοι έπνεαν πολύ πιο ισχυροί στις πληγείσες περιοχές, λόγω του μικροκλίματος ενώ επιχείρησε να κρύψει τις ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα πυροπροστασίας όπως και τις περικοπές κονδυλίων πίσω από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών για την αντιμετώπιση των εστιών φωτιάς.

Πρώτη φορά αριστερά και τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο τραγικά! Και δεν πρόκειται να σταματήσει αυτή η κατρακύλα πουθενά εάν ο λαός συνεχίσει να ανέχεται την τσαρλατανιά είτε από την αριστερά είτε από οποιαδήποτε άλλη πλευρά!

 

 

Ασημάκης

 

 

 

 

Πηγή: http://fanthis.blogspot.gr/2017/08/2009.html

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *