Άσκηση καταστολής διαδηλωτών στην 113 Πτέρυγα Μάχης

Στρατιώτες με εξοπλισμό καταστολής πλήθους στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε κινητοποίηση των εργαζόμενων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

 

 

Άσκηση καταστολής διαδηλωτών στην 113 Πτέρυγα Μάχης

 

 

Άσκηση καταστολής διαδηλωτών πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στην 113 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης.

Δυνάμεις της 113 ΠΜ ασκήθηκαν σε σενάριο βάσει του οποίου τη βάση προσεγγίζει ειρηνική διαδήλωση που εξελίσσεται σταδιακά σε «βίαιη». Διαδηλωτές αφήνουν, δε, ένα «κουτί» στην είσοδο του στρατοπέδου. Σε αντίδραση, δυνάμεις της 113 συγκροτούνται σε ομάδες, προχωρούν σε προσαγωγές διαδηλωτών, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουν για τον έλεγχο του «κουτιού» και την εξουδετέρωση του εκρηκτικού μηχανισμού που υποτίθεται κρύβει.

Η άσκηση της 113 ΠΜ έρχεται να προστεθεί στις αντίστοιχες ασκήσεις που πραγματοποιούν όλοι οι κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ τα σενάρια αντιμετώπισης του «εχθρού λαού» είναι πλέον ενταγμένα στα ετήσια προγράμματα άσκησης εφέδρων και μισθοφόρων οπλιτών.

 

 

 

 

https://www.imerodromos.gr/askisi-katastolis-diadiloton-stin-113-pteryga-machis/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

  1. Praxis Review Απάντηση

    Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο χαρακτηριστική εικόνα: Μέσα σε καταιγισμό προπαγάνδας και μίσους ενάντια στους άλλους λαούς της περιοχής (κάτι που κάνουν φυσικά και οι δικές τους αστικές τάξεις) γίνεται άσκηση με θέμα την αντιμετώπιση…διαδηλωτών μέσα στη χώρα.

    Εν μέσω εθνικιστικού και σοβινιστικού παροξυσμού, με τα “πατριωτικα” προσκλητήρια και τις πολεμοκάπηλες διακηρύξεις για συμμετοχή στους ανταγωνισμούς, η ελληνική αστική τάξη πραγματοποιεί ασκήσεις ενάντια στον κύριο και βασικό της αντίπαλο, τον εσωτερικό εχθρό, δηλαδή τους εργαζόμενους μέσα στη χώρα και όσους τολμήσουν να αμφισβητήσουν τα σχέδια της. Εχθρός που η καταστολή και το τσάκισμα του είναι προυπόθεση για να προχωρήσουν τα σχέδια της ελληνικής αστικής τάξης μέσα και έξω από τη χώρα, από τα νέα μνημόνια μέχρι τον πόλεμο και την μεγαλύτερη εμπλοκή στην περιοχή. Ο ελληνικός καπιταλισμός-ιμπεριαλισμός ξέρει πολύ καλά τι ετοιμάζει και παίρνει τα μέτρα του.

    Αυτά και για τις “εθνικές ενότητες”…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *