Αποκαλυπτική για το τί ετοιμάζουν η τοποθέτηση Κ. Μητσοτάκη ενάντια στο δικαίωμα της απεργίας

 

 

Αποκαλυπτική για το τί ετοιμάζουν η τοποθέτηση Κ. Μητσοτάκη ενάντια στο δικαίωμα της απεργίας

 

 

Η ΝΔ συναγωνίζεται με την κυβέρνηση στον αγώνα δρόμου της αντιλαϊκότητας, τονίζει το ΠΑΜΕ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ για την απεργία. Επισημαίνει ότι οι εργαζόμενοι ένα δρόμο έχουν: Να οργανωθούν και να αντιπαλέψουν τα μέτρα, να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:

«H απέχθεια της ΝΔ για το δικαίωμα στην απεργία δεν μπορεί να κρυφτεί. Στον αγώνα δρόμου της αντιλαϊκότητας συναγωνίζεται στήθος με στήθος με την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου για το ποιος θα πάρει την εύνοια και το προβάδισμα για την υλοποίηση των βάρβαρων απαιτήσεων των επιχειρηματικών ομίλων στη ζωή της εργατικής – λαϊκής οικογένειας.

Η δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι αποκαλυπτική για το τι βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για τις δεσμεύσεις που περιέχει και ψήφισαν από κοινού με το 3ο μνημόνιο τα κόμματα του κεφαλαίου.

Οι εργαζόμενοι ένα μόνο δρόμο έχουν. Να οργανωθούν και να αντιπαλέψουν τα μέτρα, να διεκδικήσουν όχι μόνο τις απώλειες από τα πλήγματα που έχουν δεχθεί, αλλά την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών».

 

 

 

Πηγή: http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/123139/h-apehtheia-tis-nd-gia-dikaioma-stin-apergia-den-mporei-na-kryftei

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *