Αρκετά με την περιφέρεια της Δούρου, στην Περιφέρεια Αττικής

 

Αρκετά με την περιφέρεια της Δούρου, στην Περιφέρεια Αττικής

 

 

Γράφει ο Στέλιος Κανάκης

 

 

Η εικονιζόμενη δεν είναι η Σωτηρία Μπέλου στα νιάτα της. Η Σωτηρία ήταν μια μεγάλη καλλιτέχνης, μια λεβέντισσα. Τα έβαλε με χίτες, την τσάκισαν και χρόνια πολλά πρόσφερε τη θεσπέσια φωνή της τραγουδώντας για τον λαό. Η Σωτηρία είχε ήθος, λεβεντιά, αξιοπρέπεια.

Στη φωτογραφία είναι η κυρία Δούρου. Δεν είναι λεβέντισσα σαν την Σωτηρία γιατί είναι… Περιφερειάρχης Αττικής. Η οποία μάλλον παρεξήγησε τον ρόλο της και γράφει στην περιφέρειά της τα προβλήματα του λαού της Περιφέρειας.

Είναι η «Ρένα τους», για τα απολειφάδια της νοημοσύνης και άλλων ανθρώπινων αρετών. Η «Ρένα τους» που είναι Ζυγός και… ζεύξη Ήλιου και Σελήνης, κατά πως είχε δηλώσει στην συνέντευξη που έδωσε κάποτε στον Δανίκα, καθώς ο τελευταίος πάλευε να την αναστηλώσει στην συνείδηση ιθαγενών χαχόλων.

Η Ρένα που προεκλογικά και μεταμεσονύκτια είχε «συμπέσει» (εντελώς τυχαία) σε, άδεια από άλλους, ψαροταβέρνα του Πειραιά με τον γνωστό εφοπλιστή και έμπορα εδωδίμων και αποικιακών Μαρινάκη.

Η «Ρένα τους» που ενώ την υπερασπίστηκε η Λιάνα από το φασιστόμουτρο, εκείνη έλαμψε διά της απουσίας της (συνήθως λάμπει απούσα) από την δίκη του υπανθρώπου και ο πρωθυπουργός της, βλέποντας τη σκηνή από την τηλεόραση χασκογέλαγε ως συνεπής χάχας.

Η Ρένα Δούρου, που έχει πήξει την Περιφέρειά της στις χωματερές, αλλά είναι το ΚΚΕ «που συμπληρώνει 100 χρόνια, και δεν έχει μία θέση για τη διαχείριση των απορριμμάτων»!

Η «Ρένα τους», που φύτευσε τον άνδρα της στο τιμόνη της ΕΥΔΑΠ άκρως αξιολογικά. Ο… Δούρος (κατά κόσμον Μπενίσης) και μέγας επιχειρηματίας – ήτο ταβερνιάρης και… καφετιέρης οπότε ήξερε από… νερά.

Η κυρία Ρένα Δούρου, αυτής της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έχουν ξεπουλήσει τα πάντα – ακόμη κι εμάς και τα παιδιά μας.

Η Ρένα, που συμπαραστεκόμενη στο δράμα της Μάνδρας πρόσφερε 170 εκατομμύρια ευρώ (από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας) στο ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου για διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου καταλλήλως και καλαισθήτως. Ίσως να διαμορφώσει και μαρίνα για τους δυστυχείς Μανδρινούς ώστε να έρχονται ακτοπλοϊκώς από την Μάνδρα να θαυμάσουν το έργο του θαλασσοπνίχτη των Liberties. Όσοι από αυτούς γλυτώσουν τον πνιγμό.

Αυτό που είναι απορίας άξιο είναι γιατί οι Μανδρινοί δεν παίρνουν τους Μεγαρείς, τους Ασπροπύργιους, τους Ελευσίνιους και μαζί με τους Αιγαλεώτες, τους Περιστεριώτες, τους περήφανους Κοκκινιώτες, τους Κορυδαλιώτες και όλους τους άλλους ταλαίπωρους και να την κάνουν κατά δώθε και να κάνουν την Περιφέρεια της Δούρου ανθρώπινη. Κι επί τη ευκαιρία να στείλουν την κα Δούρου να γίνει… αστρολόγα.

Διότι όπως και να το κάνουμε αγαπητοί Μανδρινοί και όλοι οι άλλοι της περιφέρειας της Δούρου, δεν είναι και τόσο φυσιολογικό και αξιοπρεπές κι επίσης, είναι κομμάτι αφύσικο, να πνιγόμαστε πειθήνια.

 

 

 

https://atexnos.gr/αρκετά-με-την-περιφέρεια-της-δούρου-στ/

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *