«Μα δεν είστε μαύρη! Εμείς σκοτώνουμε μόνο μαύρους…»

Χωρίς σχόλια………

 

 

 

«Μα δεν είστε μαύρη! Εμείς σκοτώνουμε μόνο μαύρους…»

 

 

 

 

 

Σε ένα βίντεο απεικονίζεται ένας λευκός αστυνομικός στην Τζόρτζια των ΗΠΑ λίγη ώρα αφού έχει σταματήσει μια γυναίκα οδηγό για έλεγχο. Η γυναίκα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Την ενημερώνει πως θα τη συλλάβει και θα προχωρήσει σε κατάσχεση του αυτοκινήτου. 

Στον διάλογο που ακολουθεί η γυναίκα λέει στον αστυνομικό ότι έχει δει πολλά βίντεο με αστυνομικούς… Ο αστυνομικός απαντά:

 «Μα δεν είστε μαύρη! Θυμηθείτε, εμείς σκοτώνουμε μόνο μαύρους. Σκοτώνουμε μόνο μαύρους, σωστά; Στα βίντεο έχετε δει να σκοτώνονται λευκοί;»

Τα παραπάνω καταγράφονται με εικόνες και περιγραφές σε βίντεο που δημοσιεύει το BBC στο κανάλι του στο youtube.Το περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο του 2016. Επίσης, αναφέρεται πως η τοπική αστυνομία της κομητείας Κομπ παρέλαβε το βίντεο την περασμένη εβδομάδα ερευνά την υπόθεση. 

Σύμφωνα με αναλυτικό ρεπορτάζ του αμερικανικού nbc ο συγκεκριμένος αστυνομικός – Γκρέγκ Άμποτ- με 27 χρόνια υπηρεσία – θα απομακρυνθεί από το σώμα, σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών. Το βίντεο προβλήθηκε πρώτη φορά από τον τοπικό σταθμό  WSB.

 

 

 

Πηγή: http://www.imerodromos.gr/ma-den-iste-mavri-emis-skotonoume-mono-mavrous/

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *