Μιλήστε με τον Χριστό με μόλις 100 ευρώ την ώρα!

Και άλλες επιχειρηματικές  καινοτομίες της ελεύθερης αγοράς………..in god we trust

 

 

Μιλήστε με τον Χριστό με μόλις 100 ευρώ την ώρα!

 

 

Έχετε λεφτά για πέταμα; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε μπορείτε να μιλήσετε με τον Ιησού Χριστό (100 ευρώ), τη Μαρία Μαγδαληνή (άλλα 100 ευρώ), η αν είστε μπατίρηδες ή έχετε καβούρια στις τσέπες, μπορείτε να κάνετε Ρέικι με Αγγέλους, για μόλις 50 ευρώ. Όλα αυτά, είτε στο χώρο «θεραπευτηρίου» στον Άλιμο, ή ακόμη και μέσω Skype.

Ο λόγος για το «Angels House University» (!), όπου παρέχονται θεραπείες με κρυστάλλους, ανάπτυξη πνευματικών ικανοτήτων, επικοινωνία με ανώτερες υπάρξεις κτλ. Για παράδειγμα, η επικοινωνία μέσω του διαυλιστή ιδιοκτήτη της επιχείρησης με τον Χριστό, κοστίζει 100 ευρώ την ώρα. Το κόστος εξηγείται για τον απλούστατο λόγο διότι ο Ιησούς είναι σε άλλη διάσταση και το τηλεφώνημα είναι υπεραστικό. Σύμφωνα με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ όμως, υπάρχουν και άλλοι με αυτές τις δυνατότητες που το κάνουν «τζάμπα». Προφανώς ο ιδιοκτήτης του Angels House, δεν έχει ενημερωθεί πως οι χρεώσεις περιαγωγής (roaming) μέσω διαστάσεων έχουν καταργηθεί…

Το συγκεκριμένο μαγαζί ωστόσο, έχει εξελίξει την επικοινωνία με τις ανώτερες υπάρξεις, αφού δεν υπόσχονται καθαρές «προβλέψεις» για τα μελλούμενα, αλλά γενικότερες «κατευθύνσεις»:

 

Εμείς πάντως, μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως ο Ιησούς, όλα τα βλέπει και όλα τα ξέρει. Α, και κάτι ακόμη. Σύμφωνα με τις Γραφές, ουδέποτε πήρε χρήματα για τις συμβουλές και τα θαύματά του.

Η εν λόγω επιχείρηση, διατηρεί και σελίδα στο facebook με σχεδόν 20.000 likes.

Ας σοβαρευτούμε λίγο…

Ο διαυλισμός και η μαντεία, είναι αποδεδειγμένες απάτες. Όταν μάλιστα καταπιάνονται με θέματα υγείας, το πράγμα σοβαρεύει.

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά

Αγγελικό Ρέικι

Το Ρέικι είναι μία μορφή εναλλακτικής ιατρικής η οποία αναπτύχθηκε το 1922 στην Ιαπωνία από τον Βουδιστή μοναχό Dr Mikao Usui. Εξυπακούεται πως πρόκειται για ψευδοεπιστήμη. Το «Αγγελικό Ρέικι» είναι μια «θεραπευτική» μέθοδος με τη βοήθεια Αγγέλων. Τίποτα από τα ανωτέρω, δεν είναι αναγνωρισμένο σε καμία χώρα του πλανήτη.

Διαυλισμός – Chanelling

Κάποιοι άνθρωποι, ισχυρίζονται πως μπορούν να επικοινωνούν με ανώτερα όντα, θεούς, αγγέλους, ακόμη και εξωγήινους. Πρόκειται για χαρακτηριστική περίπτωση τσαρλατανισμού με οδυνηρές συνέπειες για τους εξαπατημένους, που θα χάσουν χρήμα και θα υποστούν ψυχολογική φθορά.

Ενεργειακός καθαρισμός

Εντάσσεται στα πλαίσια της ψευδοεπιστημονικής «ενεργειακής ιατρικής» και υποτίθεται ότι καθαρίζει την αρνητική ενέργεια από το σώμα. Ποτέ και πουθενά δεν έχει αποδειχτεί ότι δουλεύει και γενικότερα, θεωρείται απάτη.

Κρυσταλλικά Κλειδιά

Πρόκειται για υποτιθέμενη θεραπεία με κρυστάλλους. Ισχυρίζονται πως οι κρύσταλλοι, δρουν ως αγωγοί θετικής ενέργειας που επιφέρει θεραπεία. Απόλυτα ψευδής και δυνητικά επικίνδυνος ισχυρισμός.

Διαισθητική Συμβουλευτική

Ένας «όμορφος» νεολογισμός για να περιγραφεί η συμβουλευτική ψυχοθεραπεία, υπό το μανδύα της «διαίσθησης«, δηλαδή της αντίληψης και της γνώσης κάποιων πραγμάτων, που δεν προκύπτουν από τις αισθήσεις ή τη λογική αλλά με απροσδιόριστο τρόπο.

Θεραπευτική Αναδρομή

Η αναδρομή σε προηγούμενες ζωές για θεραπευτικούς σκοπούς, είναι εξωφρενική εξ ορισμού. Ουδέποτε έχει αποδειχτεί η ύπαρξη προηγούμενων ζωών, πεποίθηση που βασίζεται στην ανθρώπινη ανασφάλεια και το φόβο για το θάνατο. Όπως είχε πει και ο James Randi πριν πολλά χρόνια σε ομιλία του στο TEDx, όσοι πείθονται και κάνουν αναδρομές σε «προηγούμενες ζωές», θα διαπιστώσουν (ή ακριβέστερα, θα τους πουν) ότι ήταν είτε Βαβυλώνιες πριγκίπισσες, είτε Αρχαίοι Έλληνες πολεμιστές. Ποτέ δεν θα σας πει κάποιος ότι είσασταν «ένα φτωχό παιδί που δούλευε ως λούστρος στου δρόμους του Λονδίνου και πέθανε από φυματίωση«.

Εκπαίδευση Σέιριου

«Σ’ αυτή τη συνεδρία συντονίζω το προσωπικό σας κανάλι με το Πανεπιστήμιο του Σείριου των εσωτερικών πεδίων όπου σας αναλαμβάνει προσωπικά ένας Διδάσκαλος από το Σείριο για την προσωπική σας εκπαίδευση.» Για να μιλήσετε με καθηγητή από το πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο αστέρι του Σείριου, θα πληρώσετε 50 ευρώ. Πρόκειται για πολύ καλή τιμή, αν αναλογιστείτε πως ο Σείριος απέχει 8,6 έτη φωτός από τη Γη, δηλαδή περίπου 8 τρις χιλιόμετρα.

Ακόμη πιο τραγικός είναι ο ισχυρισμός στην αρχή των όρων χρήσης της σελίδας, πως οι «θεραπευτικές» συνεδρίες, προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην υγεία. Άραγε που βασίζουν και πως τεκμηριώνουν αυτό το συμπέρασμα;

Είναι γνωστό πλέον πως ο τσαρλατανισμός έχει πολλές εκφάνσεις. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν, εν έτι 2017, κάποιοι να πιστεύουν και να πληρώνουν χρήματα, για να μιλήσουν με «ανώτερες» υπάρξεις και να δεχτούν κομπογιαννίτικους ισχυρισμούς – συμβουλές – θεραπείες κτλ.

Όπως έχουμε ξαναπεί σε παλιότερο σχετικό μας άρθρο, υπάρχει μια περίπτωση αυτοί οι άνθρωποι να λένε αλήθεια. Πρόκειται για μια ψυχιατρική διαταραχή που ονομάζεται σχιζοφρένεια με τους ασθενείς να ακούνε πολλές φορές, ανύπαρκτες φωνές. Με γενναίες δόσεις θοραζίνης και αλοπεριδόλης, μπορούν να βοηθηθούν. Επειδή όμως μάλλον δε μιλάμε για σχιζοφρενείς αλλά για εκμεταλλευτές του ανθρώπινου πόνου και της ανασφάλειας, καλό είναι να τους γνωρίζουμε και να τους αποφεύγουμε.

 

 

 

Πηγή: http://ellinikahoaxes.gr/2017/06/22/angels-house-university/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.