Πατρίς-Θρησκεία-Αστυνομία: Οι χορηγίες του “θαύματος” του Αγίου Φωτός

Χωρίς σχόλια…..για το τί είναι το μνημείο απάτης και θεομπεξίας, το “θαύμα” του Αγίου Φωτός (μπίζνα που κατασκευάστηκε το 1988), όχι κατά τους άθεους κομμουνιστές αλλά για συντηρητικούς αστούς που έγραψαν αιώνες πρίν αλλά και στελέχη της εκκλησίας, παραπέμπουμε σε προηγούμενη ανάρτηση εδώ.

 

 

 

Η ΠΟΑΣΥ θέλει να αναλάβει το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός

 

 

Το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους Τόπους θέλει να αναλάβει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, ενημερώνοντας σχετικά τους αρμοδίους, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, η ΠΟΑΣΥ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αποφάσισε να αναλάβει και να αναδεχθεί το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους Τόπους αντικατοπτρίζοντας την θέληση και το κοινό αίσθημα όλης της μεγάλης Αστυνομικής οικογένειας, ενημερώνοντας τους αρμόδιους σχετικά.

Στις σημερινές δύσκολες στιγμές της ελληνικής κοινωνίας, είμαστε αρωγοί κάθε προσπάθειας ανάταξης και στήριξης των συμπολιτών μας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί. Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και κάθε καλό».

 

 

 

 

 

Πηγή: http://www.inewsgr.com/more/36/i-poasy-thelei-na-analavei-to-kostos-metaforas-tou-agiou-fotos.htm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.