Σοβινισμός Express: Επόμενη στάση Πάτρα (25/2)

Ο επόμενος σταθμός στην περιοδεία του εθνικιστικό/φασιστικού θίασου και των κρατικών/παρακρατικών μηχανισμών του…

 

 

Σύμφωνα με το thebest.gr, το νέο συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου στην πλατεία Γεωργίου και ήδη στην διαδικτυακή πρόσκληση για τη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 1. 500 άτομα.

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, η απαίτηση είναι να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επουδενί στην ονομασία των Σκοπίων.

Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, τονίζουν ότι η εκδήλωση δεν έχει σχέση με κόμματα και δεν επιθυμούν την παρουσία τους στην κινητοποίηση.

 

 

Η ανακοίνωση της εκδήλωσης αναφέρει τα εξής:

 

«Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 14:00 μ.μ. θα πραγματοποιεί συλλαλητήριο και στην Πάτρα για να υπερασπιστούμε την αλήθεια ! 
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί ως συνέχεια αυτών της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας! Θα πρέπει όλοι να δώσουμε το παρόν και να είμαστε ενωμένοι. Θα πρέπει όλοι να δείξουμε ποσο δυνατοί είμαστε και να μαζευτούμε εκείνη την ημέρα στην Πλατεία Γεωργίου να φωνάξουμε τι σημαίνει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Ζητάμε να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επουδενί στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων Σκοπίων, καθώς πιθανή ύπαρξή του θα συμβάλει στην αποσταθεροποίηση της περιοχής. Σε περίπτωση εκτροπής από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992, να δοθεί ο λόγος στον Ελληνικό λαό για να αποφασίσει γι’ αυτό το μείζον εθνικό θέμα με την υπέρτατη μορφή άμεσης δημοκρατίας, που είναι το δημοψήφισμα.

ΥΓ.:

 1. Η εκδήλωση δεν έχει σχέση με κόμματα και δεν επιθυμούμε την παρουσία κομμάτων στην κινητοποίηση μας
 2. Η ημερομηνία μπορεί να αλλάξει σε 25 Φεβρουαρίου (Σύντομα θα ανακοινωθεί)
 3. Καλούμε όλους τους τοπικούς φορείς να στηρίξουν το συλλαλητήριο μας, και να επικοινωνήσουν μαζί μας.
 4. Όσοι προτίθενται να διαθέσουν λεωφορείο για να έρθουν στην Πάτρα παρακαλούνται να μας ενημερώσουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας για λόγους ασφαλείας.

 

 

http://www.cnn.gr/news/ellada/story/116823/neo-syllalitirio-gia-tin-makedonia-stin-patra-stis-25-fevroyarioy

 

 

 

 

Στίχοι:   Γιάννης Νεγρεπόντης

Μουσική:   Λουκιανός Κηλαηδόνης

 

 

Η τάξις η μεσαία

είναι η σταθεροτέρα

είναι η εντιμοτέρα

η πλέον νομοταγής.

και ως εκ τούτου βέβαιαι

η πιο εθνικωτέρα

 

Πλήν όμως όλων τούτων

η τάξις η μεσαία

ειναι η καλλιτέρα

πελάτις συνεπής

δια την κατανάλωσην

η πιο προσφοροτέρα

 

Επί των ανωτέρω

προσθέτουμεν επίσης

η τάξις η μεσαία

και τραπεζιτικώς

εις την αποταμίευσην

ειναι η πλατυτέρα.

 

Η τάξις η μεσαία

στύλος είναι του κράτους

και αντιθετος σε όλους

αυτούς τους επάρατους

των άκρων οπαδούς

 

 

 

1 σχόλιο

 1. Praxis Review Συντάκτης άρθρουΑπάντηση

  Ακυρώθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα

  Ακυρώθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Πάτρα στις 25 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε ένας εκ των διοργανωτών.

  Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα
  Με ανάρτησή του στο Facebook, ένας εκ των διοργανωτών σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «για σημαντικούς λόγους διοργάνωσης όπως και ασφαλείας, θα ήταν σαφώς καλύτερο να το αναλάβουν κάποιοι “ισχυρότεροι” οργανισμοί ή φορείς, όταν και αν το κρίνουν να το κάνουν».

  Σημειώνεται πως το συλλαλητήριο αναμενόταν να πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου και την πρωτοβουλία για τη διοργάνωσή του είχε πάρει 22χρονος φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

  Όπως αναφερόταν στο κάλεσμα, οι διοργανωτές ζητούσαν να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επ’ ουδενί στην ονομασία των Σκοπίων, τονίζοντας παράλληλα ότι η εκδήλωση δεν έχει σχέση με κόμματα και δεν επιθυμούν την παρουσία τους στην κινητοποίηση.

  http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500197629

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.