Τσακίστε τους ναζί! 

Τσακίστε τους ναζί! 

 

Οι ναζί της Χρυσής Αυγής, από το βήμα της Βουλής, μέσω του βουλευτή τους Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, προέτρεψαν ευθέως σε κήρυξη στρατιωτικής δικτατορίας. Συγκεκριμένα:

«Καλώ τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να συλλάβει τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία! Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!»

 

Απευθυνόμαστε καταρχάς σε όλους τους αρμόδιους θεσμούς της αστικής σας δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση, όλους όσοι συναποτελούν αυτό που αποκαλείται συνταγματικό δημοκρατικό τόξο, τα ανώτατα δικαστήρια σας, τους εισαγγελείς σας (συμπεριλαμβανομένων και των φαρισαίων σας):  

Μέχρι τώρα αυτοί που δολοφόνησαν τον Φύσσα δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία. 

Μέχρι τώρα αυτοί που δολοφόνησαν τον Λουκμάν δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

Μέχρι τώρα αυτοί που χτύπησαν στο Πέραμα δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία. 

Μέχρι τώρα αυτοί που υπερασπίζονται  – με δεκάδες αποδεικτικά στοιχεία – τα εγκλήματα των ναζί δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία. 

Μέχρι τώρα αυτοί που δρουν και μιλάνε όπως οι ναζί δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

Σήμερα, που μέσα σε αυτό που εσείς αποκαλείτε «ναό της δημοκρατίας», αυτή η ναζιστική εγκληματική συμμορία προχώρησε ευθέως σε προτροπή για στρατιωτική δικτατορία και κατάλυση του δικού σας αστικού πολιτεύματος, 

σήμερα που δεν έχετε το «άλλοθι», όπως στην περίπτωση του Παύλου Φύσσα ότι ήταν νύχτα και δεν είδατε,

σήμερα που ήταν μέρα και όλα καταγράφηκαν σε εικόνες και ήχους,

σήμερα, καταλάβατε εάν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία ή όχι; 

Εμείς έχουμε καταλάβει τα πάντα. Και για αυτούς. Και για εσάς. 

Και γι’ αυτό ακριβώς καλούμε τους αναγνώστες μας και συνολικά το λαό να σταθεί απέναντι στη ναζιστική εγκληματική συμμορία, να τη βγάλει από τον πολιτικό χάρτη της χώρας.

Και για να το κάνουμε απολύτως κατανοητό. Τρεις λέξεις: 

Τσακίστε τους ναζί! 

 

 

 

 

http://www.imerodromos.gr/tsakiste-toys-nazi/

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

  1. Praxis Review Απάντηση

    Δήλωση βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση

    «Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα. Δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

    Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένου, ότι σε μια ατυχή δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!

    Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στη Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν».

    http://www.iefimerida.gr/news/424106/o-mparmparoysis-anakalei-ta-osa-eipe-gia-praxikopima-aythormiti-dilosi-poy

    Οι ναζί έχουν από καιρό ξεπεράσει κάθε όριο θρασυδειλίας και πολιτικού σαλτιμπαγκισμού, ακόμα και για τα δεδομένα της ιστορίας της ελληνικής αστικής πολιτικής. Για να συμπληρωθεί το καρναβάλι, εμφανίστηκε όλη η κοινοβουλετική ομάδα της Χρυσής Αυγής (που χειροκροτούσε λίγο πριν τον συγκεκριμένο Βουλετή) και, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της καταδίκασε τις δηλώσεις και έδινε όρκους πίστης στην Συνταγματική νομιμότητα….

    Παλικάρια οι ναζί, όπως πάντα……………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *