Από άδολο πατριωτισμό, ο ΣΚΑΪ θα καλύπτει από τις 6 το πρωί το συλλαλητήριο που ξεκινά στις 2 το μεσημέρι

 

Από άδολο πατριωτισμό, ο ΣΚΑΪ θα καλύπτει από τις 6 το πρωί το συλλαλητήριο που ξεκινά στις 2 το μεσημέρι

 

 

Εμφορούμενοι από αγνά πατριωτικά συναισθήματα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως θα καλύπτει από τις 6 το πρωί το αυριανό συλλαλητήριο που θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας που είναι προγραμματισμένο για τις 2 το μεσημέρι.

 

 

Το κανάλι ιδιοκτησίας Αλαφούζου, άφησε πίσω του όπως φαίνεται παλιότερες κακές στιγμές του, κατά τις οποίες έθαβε απεργιακές κινητοποιήσεις ή συγκεντρώσεις για το δημοψήφισμα και μάλλον αποφάσισε να καλύπτει τις όποιες κινητοποιήσεις του κόσμου.

Την ίδια στιγμή, άψογη κρίνεται και η οργάνωση του συλλαλητηρίου, αφού αρκετά λεφτά πέσανε για στηθούν μεγάφωνα σε λίγους ακόμα δρόμους πέρα από την πλατεία Συντάγματος, όπως στην Ακαδημίας, στην Πανεπιστημίου, στη Σταδίου, στη Φιλελλήνων, στη λεωφόρο Αμαλίας και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Όλα αυτά, δηλαδή οι ηχητικές εγκαταστάσεις, οι ναυλώσεις λεωφορείων και ιδιωτικών αεροπλάνων (ναι ειπώθηκε στο παραπάνω βίντεο), η κάλυψη από κανάλια εφοπλιστών, σίγουρα γίνονται για λόγους αλτρουιστικούς και αφιλοκερδώς, αφού αν κάτι χαρακτηρίζει επιχειρηματίες και εφοπλιστές, είναι πάνω απ’ όλα ο πατριωτισμός τους.

Εμείς, καλό πατριωτικό αγώνα να ευχηθούμε, υπό την αιγίδα του ΣΚΑΪ.

 

http://spasmenoparathyro.me/adolos-patriwtismos/

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *