Λεφτά υπάρχουν: 7 εκατομμύρια ευρώ θα δώσει η ΕΛ.ΑΣ για νέες κλούβες για τα ΜΑΤ

 

Λεφτά υπάρχουν: 7 εκατομμύρια ευρώ θα δώσει η ΕΛ.ΑΣ για νέες κλούβες για τα ΜΑΤ

 

 

Θυμάστε τις εποχές που ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργούσε τα ΜΑΤ; Από ό,τι θα έχετε καταλάβει αυτές οι εποχές είναι πολύ μακρινές και περάσαν ανεπιστρεπτί. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν όχι μόνο δεν κατάργησε τα ΜΑΤ, άλλα σκοπεύει να δώσει το πόσο των επτά εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσουν καινούργιες κλούβες, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Η ηγεσία της αστυνομίας έχει προκηρύξει διαγωνισμό, ο οποίος δεν αφορά μόνο τις κλούβες άλλα και άλλα οχήματα που χρειάζονται για την στελέχωση των υπηρεσιών της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ τα οχήματα των ΜΑΤ έκλεισαν πλέον 16 χρονια υπηρεσίας και έχουν παλιώσει. Οι νέες κλούβες δεν θα προστεθούν στο σύνολο του στόλου αλλά θα αντικαταστήσουν απλά τις παλαιότερες.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης:

Υπήρξε ένας επαναπροσδιορισμός και επαναπροσανατολισμός Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με εξοικονόμηση 26 εκατομμυρίων περίπου ευρώ για προμήθεια οχημάτων. Άλλα 16,5 εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και μια προσπάθεια εξαγοράς και για τα ΜΑΤ οχημάτων που έχει να γίνει αντικατάσταση από το 2001, ύψους επτά εκατομμυρίων. Όλα αυτά είναι συνολικά 51 εκατομμύρια ευρώ

 

Πηγή: http://luben.tv/stream/105461

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *