Μια σημαντική πρωτοβουλία: Το ραδιόφωνο των εργατικών συνδικάτων

 

 

Εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται ξανά στον αέρα μια σημαντική πρωτοβουλία, το ραδιόφωνο των εργατικών συνδικάτων, το ΠΑΜΕ web radio.  Οι εκπομπές πραγματοποιούνται αποκλειστικά από εργαζόμενους μέλη των συνδικάτων και επικεντρώνονται στην κατάσταση στους χώρους δουλειάς, στις συνθήκες στον κάθε κλάδο, στα μέτωπα του εργατικού κινήματος κ.α. Από τις τηλεπικοινωνίες μέχρι το μέταλλο και από το φάρμακο μέχρι τους οικοδόμους, πολλοί κρίσιμοι χώροι στους οποίους δουλεύει και αγωνίζεται η εργατική τάξη συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, που είναι μοναδική για τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα.

Ανεξάρτητα από απόψεις, δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να αμφισβητήσει την σημασία και την ανάγκη υποστήριξης μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, σε μια πολύ δύσκολη εποχή, που ο αγώνας της εργατικής τάξης είναι όρος όχι μόνο για την δική της επιβίωση αλλά και για την επιβίωση όλων, μπροστά και στην σημερινή βαρβαρότητα. Και όσο και αν το διαδίκτυο -παρά τα μεγάλα λόγια- βρίσκεται συχνά μακριά από την συζήτηση για τέτοια θέματα, τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζει να αναδειχθούν. Τόσο για όσους ανήκουν στην εργατική τάξη αλλά και όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για τα εργατικά ζητήματα. Έτσι ώστε να μαζικοποιούνται και να βελτιώνονται, να έρχονται πιο κοντά σε περισσότερους συναδέλφους.

Για αυτούς τους λόγους το λέμε καθαρά: Στηρίξτε/διαδώστε το ραδιόφωνο των εργατικών συνδικάτων. Στηρίξτε/διαδώστε το ΠΑΜΕ web radio.

 

 

 

Praxisreview

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *