Aναβάθμιση F-16: Μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε την συμφωνία καταγγέλλοντας ότι είναι ενταγμένη στους εγκληματικούς ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ενέκρινε την αναβάθμιση των «F-16»

Θετικά γνωμοδότησε χτες η πλειοψηφία της Επιτροπής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για την αναβάθμιση των «F16». Σύμφωνα με διαρροές, στην υποτίθεται …απόρρητη συνεδρίαση της Επιτροπής, υπέρ της σχετικής συμφωνίας, που θα κοστίσει στο λαό εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ (Κίνημα Αλλαγής), ΑΝΕΛ, Ποτάμι και Ενωση Κεντρώων. Η ναζιστική Χρυσή Αυγή φρόντισε να αποχωρήσει πριν από τη λήψη απόφασης.

Μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε τη συμφωνία καταγγέλλοντας ότι είναι ενταγμένη στους εγκληματικούς για τους λαούς ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς που υπηρετούν κυβέρνηση και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ για να συσκοτίσουν την πλήρη τους ταύτιση με την κυβέρνηση, επιδόθηκαν σε παιχνίδια αποπροσανατολισμού, σηκώνοντας κουρνιαχτό για τη …διαδικασία και, συγκεκριμένα, επειδή η Επιτροπή της Βουλής ενημερώθηκε δεύτερη, δηλαδή μετά το ΚΥΣΕΑ κ.ο.κ.

 

 

 

 

https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9836553

 

 

 

3 σχόλια

 1. Praxis Review Απάντηση

  Μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε, όλοι οι άλλοι υπερψήφισαν και οι Ναζί την κοπάνησαν-ώς συνήθως- μπάς και πιστέψει κανένας ότι διαφοροποιούνται.

  Πρόκειται για μια σημαντική στάση και απόφαση του ΚΚΕ, γιατί ακριβώς αυτή η “αναβάθμιση”-και άλλα παρόμοια μέτρα-προβάλλονται μέσα σε κλίμα εθνικιστικού παροξυσμού ως απαράβατος όρος για την “εθνική σωτηρία”.

  Τώρα που ανακοινώθηκε αυτό που ήξερε οποιοσδήποτε είχε επαφή όχι μόνο με τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο αλλά με την ίδια την πραγματικότητα ,δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί κανείς και σε διάφορους “αντικαπιταλιστές”, “διεθνιστές”, “αντιπολεμιστές”, τουιτεράδες και άλλους πουθενάδες των χώρων δουλειάς. Που με μπόλικη βιασύνη και αγανάκτηση-όπως ταιριάζει σε κάθε μικροαστό “ριζοσπάστη” που σέβεται την ύπαρξη του- προσπάθησαν να οικοδομήσουν μια μανιασμένη αντικκε “κριτική” στο ζήτημα των….εξοπλισμών και των F-16 συγκεκριμένα. Την ώρα που υπάρχουν όλα αυτά στην περιοχή, την ώρα που δέχεται τέτοια χτυπήματα η εργατική τάξη (καταστολή και κυνήγι των ταξικών συνδικαλιστών στον ιδιωτικό τομέα).

  Πραγματικά δεν χρειάζεται να προστεθεί τίποτα άλλο εδώ για το ρόλο που κάθε φορά καταλήγουν να έχουν όλοι οι παραπάνω, ούτε για την γενικότερη κατάντια της δήθεν “άλλης” αριστεράς και όλων των άλλων γύρω της. Γνωστά όλα αυτά εδώ και χρόνια και αν δεν φανούν στο κορυφαίο θέμα του πολέμου και του ιμπεριαλισμού που θα φανούν; Και έχουμε μέλλον ακόμα..

 2. Praxis Review Απάντηση

  Δεν είναι για το Αιγαίο αυτοί οι εξοπλισμοί, ούτε για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Είναι πλήρως ενταγμένοι στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, με βάση τα συμφέροντα της κυρίαρχης τάξης στην Ελλάδα. Τα ίδια γίνονται και σε άλλες χώρες. Τώρα για το ποιοί έκαναν αντίσταση στην Ελλάδα, μαζί με τον Ελληνικό λαό, αυτά τα έχει γράψει η ιστορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *