Απαράδεκτη προβοκάτσια της PRAKTIKER στο δικαίωμα της απεργίας, για να πουλήσει ποδήλατα

 

Απαράδεκτη προβοκάτσια της PRAKTIKER στο δικαίωμα της απεργίας, για να πουλήσει ποδήλατα

 

 

Εχοντας μετατρέψει την ζωή των εργατών σε ποδήλατο με την εντατικοποίηση να χτυπά κόκκινο, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας και τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου να αποτελούν καθεστώς, τις ανύπαρκτες συνθήκες υγείας και ασφάλειας να επιβαρύνουν ανεπανόρθωτα την υγεία τους, τον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης των εργαζομένων της η εργοδοσία της «PRAKTIKER» ξεπέρασε κάθε όριο με το διαφημιστικό της φυλλάδιο για ποδήλατα όπου αναφέρει πως «με το ποδήλατο οι απεργίες δεν σας αγγίζουν… αφού το ποδήλατο δεν απεργεί» .

Στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στους εργαζόμενους που απασχολεί αλλά και στους καταναλωτές για την κορυφαία μορφή πάλης της εργατικής τάξης, την απεργία, ότι αποτελεί εμπόδιο. Τη στιγμή που κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με νόμο ξηλώνει το απεργιακό δικαίωμα των εργαζομένων. η συγκεκριμένη εταιρεία το πάει ένα βήμα παραπέρα δυσφημίζοντάς το “ως κύριο λόγο ανησυχίας” για εργαζόμενους και καταναλωτές

Μια προβοκάτσια χειρίστου είδους, αφού επιχειρεί να πουλήσει ποδήλατα και να αποκομίσει κέρδος, στη βάση ενός απαράδεκτου κοινωνικού αυτοματισμού σε βάρος των εργαζομένων στα Μέσα μαζικής Μεταφοράς.

 

 

 

https://atexnos.gr/απαράδεκτη-προβοκάτσια-της-praktiker-στο-δικα/#prettyPhoto

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *