Ο φασισμός με το πέπλο της επίθεσης σε βάρος της αναπηρίας του Σόιμπλε…

 

Σχόλιο Praxis: Αναδημοσιεύουμε κείμενο με αφορμή τις “αριστερές” δηλώσεις της Αφροδίτης Μάνου, που αντέγραψε τον Τράγκα και άλλους ακροδεξιούς και φασίστες στην “κριτική” στον Σόιμπλε..Την ίδια ώρα που κάνει αυτήν την κριτική (που όπως και οι ακροδεξιοί και οι φασίστες, παρουσιάζει την σωματική αναπηρία σαν αιτία κοινωνικών δεινών), ξημεροβραδιάζεται στα ραδιόφωνα (της αριστεράς και της προόδου) και σε κουλτουριάρικες εκπομπές για τα τραγούδια και την τέχνη. Τα ίδια είχε κάνει και ο Λαζόπουλος παλιά και άλλοι αριστεροί. Βέβαια μετά και ο Λαζόπουλος και η Μάνου ανασκεύασαν και είπαν ότι οι δηλώσεις παρεξηγήθηκαν. Και απο κοντά και πολλοί που τους κάνουν κριτική, οι αγανακτισμένοι “ανθρωπιστές” και όλοι οι “ευαίσθητοι” με τους ΑΜΕΑ. Που θυμούνται τους ΑΜΕΑ μόνο για πολιτική και επικοινωνιακή εκμετάλλευση, την ώρα που υποστηρίζουν στην πράξη όλες τις πολιτικές που τους περιθωριοποιούν, τα μνημόνια και τις περικοπές.

 

 

 

Ο φασισμός με το πέπλο της επίθεσης σε βάρος της αναπηρίας του Σόιμπλε…

 

 

 

Με βάση τις βλακείες ορισμένων και μάλιστα επώνυμων που κυκλοφόρησαν ότι ο Σόιμπλε συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται διότι είναι ανάπηρος και θέλει να εκδικηθεί τους αρτιμελείς, θα παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο Σόιμπλε είναι υπάλληλος, όπως και η Μέρκελ και η Λαγκάρντ κι ο Τσίπρας και κάνουν ότι τους υπαγορεύουν οι μεγαλοκαρχαρίες και για χάριν της ολοκλήρωσης της βλακείας θα αποδεχτούμε την πρόταση των καθυστερημένων, που ξεπερνούν τους φασίστες σε υπερβάσεις, ότι ο Σόιμπλε είναι κομπλεξικός γιατί είναι ανάπηρος!

Ο Σόιμπλε λοιπόν κάνει ότι κάνει γιατί είναι κομπλεξικός και προκειμένου να εκδικηθεί τους αρτιμελείς! Η Λαγκάρντ, η Μέρκελ και ο Τσίπρας γιατί κάνουν ότι κάνουν;! Γιατί διέλυσαν τα επιδόματα των ευπαθών ομάδων και τους μισθούς και τις συντάξεις των αρτιμελών;! Για να συναγωνιστούν ή για να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ του Σόιμπλε;! Οι υπόλοιποι βασανιστές των λαών που δεν είναι ανάπηροι σαν τον Σόιμπλε τι είδους κόμπλεξ έχουν;!

Δηλώσεις σαν κι αυτήν για την αναπηρία του Σόιμπλε όχι μόνο βάζουν πλάτη στον φασισμό, τσουβαλιάζοντας τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες ως κομπλεξικά και επικίνδυνα για την κοινωνία, αλλά ταυτόχρονα αθωώνουν, εκούσια ή ακούσια, τον καπιταλισμό ρίχνοντας τις ευθύνες του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος στον όποιον Σόιμπλε!

Από την άλλη να αντιδρούν για τις δηλώσεις σε βάρος του Σόιμπλε όσοι έβαλαν πλάτη και στήριξαν την καρατόμηση των συντάξεων και των επιδομάτων των ΑμΕΑ από τον Σόιμπλε και τον Τσίπρα πάει πολύ! Ας αφήσουν όλοι αυτοί οι σφαγείς των υγιών και των ΑμΕΑ να φωνάζουν ενάντια στις φασιστικές κραυγές οι αγωνιστές κι εκείνοι ας βγάλουν τον σκασμό γιατί εκείνοι καλλιεργούν τον φασισμό και δίνουν έδαφος σε τέτοιες φωνές!

 

 

Τάκης Φ.

 

 

 

Πηγή:http://fanthis.blogspot.gr/2017/06/blog-post_91.html

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.